Kom in actie

Doneer

Je kunt je bijdrage overmaken naar het UAF. Dit kan via de donatiepagina of via NL41INGB0000076300 t.n.v. Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF te Utrecht

Minerva zamelt €11.500 in voor vluchtelingstudenten

De actie ‘Studenten voor studenten’ was een initiatief van de Leidse Studenten Vereniging (L.S.V.) Minerva in samenwerking met vluchtelingstudenten die meedoen aan het Voorbereidend Jaar Leiden (VJL). De opbrengst, ruim €11.500, kwam ten goede aan Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. Lees meer

Zamel geld in

Wil je graag iets doen voor vluchtelingstudenten? Organiseer dan met je studentenvereniging of met je vrienden een leuke activiteit of evenement om geld in te zamelen. Hierbij geef je meer bekendheid aan het UAF én je kunt de opbrengst doneren aan onze organisatie.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een sponsorloop, benefietconcert of veiling? Je kunt ook op een makkelijke manier online aandacht krijgen voor je actie door een eigen webpagina aan te laten maken op ons Kom in actie-platform. Zodra jouw actiepagina gereed is, kun je de donatielink direct delen met je vrienden en familie. We denken graag met je mee!

Bijzondere momenten

Heb je iets te vieren? Ga je studeren of heb je een goede baan gevonden, of vier je je verjaardag? Dit zijn bijzondere momenten waarbij je een inzamelingsactie kunt houden. In plaats van cadeaus vraag je je gasten om een gift aan het UAF. Interesse? Neem contact met ons op via communicatie@uaf.nl.

Je kunt je bijdrage overmaken naar het UAF.
Dit kan via de donatiepagina of via NL41INGB 0000076300

t.n.v. Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF te Utrecht

Vraag meer informatie aan voor jouw actie

Vul dit formulier in en we helpen je graag verder.
  • Ik wil graag meer informatie over...