Kom in actie

Wil je graag iets doen voor vluchtelingstudenten? Organiseer dan een actie of evenement om geld in te zamelen.

Zamel
geld in

Heb je iets te vieren? Heb je een goede baan gevonden, ga je afstuderen of vier je je verjaardag? Dit zijn bijzondere momenten waarbij je een inzamelingsactie kunt houden. In plaats van cadeaus vraag je je gasten om een gift aan het UAF.

Je kunt ook een leuke activiteit of evenement organiseren. Hierbij geef je meer bekendheid aan het UAF én je kunt de opbrengst doneren aan onze organisatie. Wat dacht je van bijvoorbeeld een sponsorloop, benefietconcert of veiling? We denken graag met je mee!

Je kunt je bijdrage overmaken naar het UAF. Dit kan via deze donatiepagina of via IBAN NL41INGB0000076300 t.n.v. Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF te Utrecht.

Maak je eigen
online donatiepagina

Je kunt ook op een makkelijke manier online aandacht krijgen voor je actie. Je kunt je eigen webpagina aan laten maken op ons Kom in actie-platform. Stuur ons je foto van jouzelf of van je actie en omschrijf kort wat je van plan bent. Wij maken een pagina voor je aan en sturen je een directe donatielink die je kunt delen met je vrienden en familie.

Wij ondersteunen je graag.
Zo maken we samen jouw actie zo succesvol mogelijk!

Vraag meer informatie aan voor jouw actie

Vul dit formulier in en we helpen je graag verder.
  • Ik wil graag meer informatie over...